fbpx

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

154061804 433527674598483 1838524113501067907 n

La ședința Consiliului Local din Municipiul Câmpia Turzii s-a deschis subiectul poluării și a arderii deșeurilor în cantități mari.

Pătruțiu Mihail, președintele ședinței, a făcut un apel la cetățeni să nu mai dea foc la pet-uri sau alte gunoaie pentru că vinerea este ziua în care se adună selectiv gunoaiele din oraș. De asemenea, acesta recunoaște frustrarea locuitorilor municipiului față de lipsa curățeniei de pe străzi. 

"Dacă vă uitați pe Facebook și nu numai, foarte mulți sunt revoltați de curățenia din oraș, dar vă rog frumos pe toți să vă uitați puțin pe străzile din Câmpia cum arată, cum găsiți sticle, hârtii, pungi, măști.... și încă odată fac apel. Chiar așa greu e să ducă ambalajul 50 sau 100 de metri la un coș?" spune Mihail Pătruțiu.

În același timp, acesta i-a cerut primarului un inventar al coșurilor de gunoi din Câmpia Turzii.

"Cred că fiecare dintre noi va trebui să începem în familie cu colectarea selectivă" a spus primarul, care speră că se va implementa cât mai curând un sistem prin care plata se face în funcție de cât gunoi se produce. Din luna mai, va intra un operator nou de salubritate, astfel că o firmă privată va aduna gunoaiele din oraș.

Totodată, Dorin Lojigan spune că orașul este murdar mai mult din cauza lucrărilor care au loc și care, deși provoacă incoveniențe, sunt necesare.

 

 Urmărește ședința completă:

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate