fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

centrul de vaccinare ct

Începând de sâmbătă, 27 februarie 2021, cetățenii Municipiului Câmpia Turzii se pot înscrie la vaccinarea anti-COVID-19, cu vaccinul produs de Pfizer/Biontech.

Prin ordinul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, la nivelul județului Cluj au fost operaționalizate 5 fluxuri noi de vaccinare a cetățenilor, cu o capacitate de administrare de 60 de vaccinuri pe zi.

Unul dintre aceste fluxuri să află în Centrul de Vaccinare Câmpia Turzii, situat în Hala Agroalimentară din Piața Mureșului.

Astfel, cetățenii cu vârste de peste 65 de ani, sau cu afecțiuni cronice (afecțiuni oncologice, diabetice, cardiovasculare sau cu dizabilități), se pot programa, începând de sâmbătă, 27.02.2021.

Modalitățile de programare la vaccinare sunt cele deja cunoscute, respectiv individual, prin aparținători sau prin direcțiile de asistență socială de la nivelul primăriilor, prin intermediul platformei electronice, a medicului de familie/ curant, cât și prin call center, la numărul unic 021.414.44.25 sau la numerele de suport destinate fiecărui județ în parte, disponibile pe platforma de informare: https://vaccinare-covid.gov.ro. 

Totodată, acțiunea de imunizare a personalului didactic continuă la nivel național, până la data de 10 martie a.c. 

De asemenea, în paralel, continuă programarea persoanelor înscrise în procesul de imunizare cu vaccinul produs de compania Oxford/AstraZeneca.

Direcția Relații cu Comunitatea

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate