fbpx

Diagnosis desktop

Diagnosis mobile

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 17

Untitled design High Quality 15

Untitled design High Quality 15

ezgif.com optimize 3

Scrie un comentariu

lojigan

 Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, s-a vaccinat astăzi împotriva virusului Covid-19 cu vaccinul AstraZeneca la centrul de vaccinare din Florești, acolo unde avea programare.

"Astăzi, conform programării, mi s-a administrat vaccinul Astra Zeneca la centrul de vaccinare din Floreşti. Am acceptat vaccinarea cu toată convingerea şi încrederea în recomandările mediciilor, care au luptat din răsputeri şi luptă în continuare cu pandemia. Le sunt recunoascător pentru efortul lor, la fel tuturor instituțiilor care s-au aflat în prima linie. Pe lângã respectarea regulilor sanitare în vigoare, vaccinarea ne oferă un atu în plus, la nivel de țară, şi totodată speranța că într-un timp mai scurt ne vom putea întoarce la obiceiurile cu care eram obişnuiți şi cărora le simțim lipsa.

Ii adresez felicitări domnului primar, Bogdan Pivariu, pentru centrul de vaccinare pe care l-a pregătit în Floreşti, pentru standardele înalte de calitate, amabilitatea şi profesionalismul personalului."  scrie acesta într-o postare pe rețelele de socializare.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate