fbpx

Scrie un comentariu

svsu ct

Primăria Câmpia Turzii a publicat pe siteul propriu, pentru dezbatere publică, proiectul de hotărâre care vizează constituirea Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, dar și selecționarea și încadrarea personalului. Cei interesați, pot face sugestii și propuneri.

”În temeiul dispoziţiilor art. 7 alin. (1) și alin. (2) din Legea nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria Municipiului Câmpia Turzii supune dezbaterii publice Proiectul de hotărâre, cu caracter normativ, privind constituirea serviciului, selecţionarea şi încadrarea personalului voluntar în cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al municipiului Câmpia Turzii.

Pe această cale îi informăm pe toţi cei interesaţi că pot trimite în scris propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind acest proiect supus dezbaterii publice până la data de 01.03.2021.

Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare la proiectul de act normativ supus dezbaterii se pot depune în scris la registratura instituţiei, sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., au transmis reprezentanții Primăriei Câmpia Turzii.

Conform proiectului de hotărâre, SVSU Câmpia Turzii va avea 16 persoane, 6 angajați (2 cu funcții de conducere și 4 cu funcții executive) și 10 voluntari.

Dintre aceștia, 1 va fi șef SVSU, 1 șef compartiment prevenire, 3 specialiști prevenire, 1 șef formație intervenție, 1 șef grupă intervenție, 2 conducători autospecială, 3 servanți pompieri și 4 persoane la echipa specializată pentru avertizare-alarmare-căutare-deblocare-salvare-evacuare.

Cei interesați pot citi proiectul de hotărâre aici:

https://campiaturzii.ro/fisiere-campia-turzii/2021/02/PH-SVSU.pdf

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate