fbpx

Scrie un comentariu

150739601 4039734106046049 4277632905771674216 o

Primarul Cristian Matei a transmis locuitorilor că învățământul turdean intră în scenariul 2 din 15 februarie, ”ținându-se cont de situația epidemiologică” și pentru că ”încă nu există o stabilitate în ceea ce privește numărul de cazuri COVID-19”.

De mâine unitățile de învățământ din Turda vor trece în scenariul 2 de funcționare, ceea ce înseamnă că vor participa fizic la ore doar preșcolarii, elevii din învățământul primar și elevii din clasele a VIII-a și a XII-a.

Această decizie a fost luată de către Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, ținându-se cont de situația epidemiologică. După cum bine vedem, încă nu există o stabilitate în ceea ce privește numărul de cazuri COVID-19 și din păcate sunt necesare aceste măsuri.

Dragi turdeni, trebuie să avem grijă de noi și de cei din jurul nostru, să respectăm toate regulile și să fim în continuare vigilenți. Cu cât rata de incidență va fi mai mică la nivelul orașului nostru, cu atât ne vom putea bucura de mai multe libertăți, iar elevii vor putea merge din nou, cu toții, la școală.”, a transmis ptimarul Cristian Matei.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate