fbpx

2 Comentarii

curatenie aries

După ce în mediul online au apărut mai multe fotografii cu mormane de pet-uri pe malul Arieșului (asta după ce zona a fost salubrizată chiar zilele trecute), colegii noștri de la protecția mediului și de la serviciul de salubritate au notificat Administrația Bazinală Mureș cu privire la situația apărută. Explicația pentru cantitățile industriale de pet-uri deversate pe malurile ce se află pe teritoriul municipiului nostru este debitul crescut din ultima perioadă pe râul Arieș care a adunat deșeurile aruncate ilegal de-a lungul Ariesului în amonte pe marginea acestuia.

Prin urmare, luni, începând cu orele 10:00, echipele de intervenție de la Apele Române, personalul de la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență și colegii noștri de la Serviciul de Salubritate și Protecția Mediului vor acționa pentru igienizarea malurilor.

Toți cei interesați să participe la aceste acțiuni pot suna la numărul de telefon al coordonatorului acestei activități, Fleșer Bogdan: 0738.978.280.

Pentru un mediu mai curat trebuie să contribuim cu toții, iar prin puterea exemplului sperăm ca și cei vinovați de prezența acestor deșeuri să fie mai responsabili și să conștientizeze că deșeurile trebuie aruncate la gunoi și nu la voia întâmplării!

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Un om · 14:48 14.02.2021
    Cei de pe valea ariesului au impresia ca apa e cosul lor de gunoi.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Altceva · 08:06 15.02.2021
    Din Arieseni pana la Turda, Ariesul suportă nesimțirea românilor. Mergeți la barajul din amonte de Câmpeni sa vedeți ce înseamnă civilizație in sec. XXI. De fapt, asa este peste tot in România...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate