marian morar
m install
nello construct

Mulțumiri din partea primarului Matei Cristian pentru angajații de la Biroul de Finanțări Externe și Relații Internaționale din Turda

zamblau eugen

Șase angajați ai primăriei Turda atrag sute de milioane de euro pentru investițiile de anvergură ale orașului depunând o muncă titanică cu „multe ore peste program” , în vederea dezvoltării municipiului.

Este vorba despre Codruța Bungărdean (șef serviciu Finanțări Externe și Relații Internaționale), Mihaela Ielciu, Neluțu Mureșan, Gabriela Hada, Raluca Șpan și Ștefan Candrea! Spre aceștia se îndreaptă aprecierile și mulțumirile primarului Matei Cristian .

Când ne gândim la zecile, chiar sutele de milioane de euro atrase din surse externe și când vedem că în oraș totul se transformă, preponderent din bani europeni, nu trebuie să uităm că într-un birou, într-o clădire istorică din Piața 1 Decembrie 1918, este o mică armată de oameni extraordinari, care fac ideile să se transforme în proiecte. Iar aceste proiecte se transformă apoi în bani cu care dezvoltăm Turda!

Așa arată biroul Serviciului de Finanțări Externe și Relații Internaționale. Cu mormane de dosare, nopți nedormite și termene limită, dar cu o energie fantastică! Să ținem minte că eforturile și dedicarea acestor membri minunați ai echipei Primăriei au un rol esențial în obținerea fondurilor europene, iar atunci când vedem un autobuz nou, o stradă proaspăt modernizată, sau multe altele ce vor mai avea să fie, să le transmitem un gând bun!

Vă mulțumim, Codruța Bungărdean, Mihaela Ielciu, Neluțu Mureșan, Gabriela Hada, Raluca Șpan și Ștefan Candrea”  este mesajul primarului Matei Cristian.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2