fbpx

ezgif.com optimize 3

1 Comentariu

birou finanrtari externe

Șase angajați ai primăriei Turda atrag sute de milioane de euro pentru investițiile de anvergură ale orașului depunând o muncă titanică cu „multe ore peste program” , în vederea dezvoltării municipiului.

Este vorba despre Codruța Bungărdean (șef serviciu Finanțări Externe și Relații Internaționale), Mihaela Ielciu, Neluțu Mureșan, Gabriela Hada, Raluca Șpan și Ștefan Candrea! Spre aceștia se îndreaptă aprecierile și mulțumirile primarului Matei Cristian .

Când ne gândim la zecile, chiar sutele de milioane de euro atrase din surse externe și când vedem că în oraș totul se transformă, preponderent din bani europeni, nu trebuie să uităm că într-un birou, într-o clădire istorică din Piața 1 Decembrie 1918, este o mică armată de oameni extraordinari, care fac ideile să se transforme în proiecte. Iar aceste proiecte se transformă apoi în bani cu care dezvoltăm Turda!

Așa arată biroul Serviciului de Finanțări Externe și Relații Internaționale. Cu mormane de dosare, nopți nedormite și termene limită, dar cu o energie fantastică! Să ținem minte că eforturile și dedicarea acestor membri minunați ai echipei Primăriei au un rol esențial în obținerea fondurilor europene, iar atunci când vedem un autobuz nou, o stradă proaspăt modernizată, sau multe altele ce vor mai avea să fie, să le transmitem un gând bun!

Vă mulțumim, Codruța Bungărdean, Mihaela Ielciu, Neluțu Mureșan, Gabriela Hada, Raluca Șpan și Ștefan Candrea”  este mesajul primarului Matei Cristian.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    iosif muntean · 15:22 06.02.2021
    merita 50% spor pentru fonduri europene,,se dau la unele primarii,merita si ai nostrii ca doar sant ai d-lui primar ce naiba!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate