fbpx

ezgif.com optimize 3

7 Comentarii

vaccinare Lojigan

Zeci de persoane se vaccinează anti-COVID, zilnic la Câmpia Turzii, într-un centru modern la standarde sanitare de cea mai înaltă calitate.

Există circuite bine stabilite, personal calificat dar și mulți doritori care vor să se vaccineze anti-COVID, considerând că este singura șansă de-a se reîntoarce la normalitate, de-a se proteja pe ei și pe cei din jur, într-o manieră responsabilă și civilizată.

Primarul Dorin Lojigan a explicat că la centrul de vaccinare din Hala Agroalimentară situată în Piața Mureșului programul de funcționare este între orele 8:00 și 20:00, persoanele care s-au programat sau se vor programa pentru vaccinare, sunt preluate de către personalul medical și auxiliar din cadrul Centrului de Vaccinare, în vederea procedurilor de vaccinare anti-Covid.

În conformitate cu recomandările Direcției de Sănătate Publică a județului Cluj, spațiul amenajat dispune de circuite separate de intrare și ieșire, de măsuri sporite de securitate biologică și epidemiologică.

Totodată, fiecare pacient programat va rămâne în interiorul centrului cel puțin 15 minute după vaccinare pentru a se preîntâmpina eventualele reacții adverse la vaccin. Imediat după administrarea serului, aceștia primesc o adeverință medicală doveditoare.

Imunizarea împotriva virusului SARS-CoV-2 este, de departe, una dintre cele mai importante campanii desfășurate pe teritoriul României și, implicit al Câmpiei Turzii și face parte dintr-un adevărat proiect global. Sunt fericit că, prin intermediul acțiunilor, a negocierilor și a discuțiilor purtate în ultimele săptămâni, am reușit să le dăm o șansă persoanelor vulnerabile să se vaccineze împotriva acestui virus, chiar la ei în oraș. Suntem în fața unui moment care aduce speranță pentru toți, așa încât vă îndemn la acțiune. Este o procedură care nu doare și care, în cel mai rău caz, produce efecte adverse ușoare.”, este mesajul primarului Dorin Nicolae LOJIGAN.

Vaccinarea la centrul din Câmpia Turzii a debutat din 20 ianuarie, prioritate având persoanele cu vârsta de peste 65 de ani, dar și cele care suferă de boli cronice. Până acum nicio persoană din cele vaccinate nu au manifestat reacții adverse.

Cei care au beneficiat de serviciile centrului se declară mulțumiți de profesionalismul cadrelor medicale dar și de condițiile oferite. Spațiul a fost amenajat în timp record de administrația locală cu bani de la bugetul propriu, sumele urmănd să fie decontate ulterior de Guvernul României.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Scula · 10:53 30.01.2021
  Locuiesc in zona si nu vad asaltul. Rar vezi vreo persoana sa treaca pragul Centrului de vaccinare. Interesati-va cati s-au vaccinat si dupa aceea scrieti de puhoaiele de asaltatori. Incompetentilor!!!!!
  • Acest comentariu este nepublicat.
   George · 11:48 31.01.2021
   Centrul a fost realmente luat cu asalt atunci cand s-au facut programarile. Dar tot asaltul asta a avut loc doar pe internet. Deoarece conform regulilor de programare din UE intr-o ora se vaccineaza doar 5 persoane, centrul de vaccinare va parea tot timpul pustiu...
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ironika · 12:18 30.01.2021
  Se vaccineză zilnic câte 60 de persoane potrivit datelor oficiale, programul e de la 8-20 nu cred că stai zilnic pe fereastră, timp de 12 să-i numeri nu? În plus vin o grămadă de la Cluj că acolo nu mai sunt locuri disponoibile.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Scula · 12:47 30.01.2021
   La Cluj nu sunt locuri disponibile e adevarat dar nici la Campia Turzii nu sunt. Nu sunt in tot judetul. Filmarea il arata pe Lojigan (reclama politica) nu puhoaiele care asalteaza Centrul de vaccinare. Eu am urmarit platforma nationala de vaccinare si la Campia Turzii nu au avut decat o zi locuri disponibile.
   • Acest comentariu este nepublicat.
    Gelu FLOREA · 13:44 30.01.2021
    O precizare:
    - un interviu cu un primar nu este ”reclamă politică”! ”Reclamă politică” a fost în campania electorală, în urma căreia au fost niște alegeri libere, iar acum vorbim de un primar ales, respectiv de problemele administrative (nu era o discuție politică, implicit nu este reclamă politică .
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Anky77 · 16:04 31.01.2021
  Eu trec de multe ori pe acolo,dar nu am văzut nici un asalt..ba de câteva ori era chiar închis...
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate