fbpx
2 Comentarii

deseuri menajere

În ultima perioadă în multe locații unde sunt amplasate aceste containere am găsit gunoi menajer aruncat de unii cetățeni mai comozi, care nu respectă regulamentul de utilizare a acestor containere.

Prin urmare, în cursul zilei de astăzi împreună cu Poliția Locală, pe baza facturilor găsite am identificat persoanele responsabile și urmează să fie sancționate contravențional.

Vă reamintim că scopul amplasării acestor containere în 10 locații din oraș este pentru a veni în sprijinul cetățenilor și a oferi acest serviciu prin care pot depozita gratuit deșeuri vegetale, mobilier din lemn și deșeuri din construcții, moloz.

Pentru a preveni abandonul deșeurilor și sancționarea vă rugăm să depuneți deșeurile, respectând regulamentul, iar atunci când observați persoane care depozitează deșeuri pe domeniul public sau într-un mod necorespunzător apelați cu încredere Poliției Locale la numerele de telefon: 📞 0264-317303/0731300903.

„Dacă ne dorim un oraș curat trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și simț civic!” transmite Primăria Turda.

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    gunoierul · 14:15 25.01.2021
    Exemplu: La Muntele Baisorii erau 4 containere. Doua cu capac soua fara. Cele fara capac erau pline ochi, ba chiar erau depozitate gunoaie si pe langa-iar cele cu capac, surpriza, aproape goale. Pai o fi conducerea de tot rahatul, dar si noi poporul ii meritam din plin-ca si ei tot. dintre noi au plecat-ba chiar noi i-am propulsat
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Împotriva Mafiei din · 21:53 25.01.2021
    Pai și de ce nu verificați groapa din spatele cimitirului unde se exploatează Balast,acolo nu puteți sa puneți un echipaj de politie sa facă curățenie de toți jegoși care arunca toate gunoaiele care ajung în pânză freatica. Dar acolo nu se poate ,mai bine stau pe 22 decembrie sa vina camioanele sa își primească amenda pe interzis culmea pe Zona Industriala a Turzii. În spate la Cimitir inclusiv Domeniul public arunca deșeuri. Oare din cauza asta nu se sta la panda?
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator