fbpx

ezgif.com optimize 3

2 Comentarii

ghiseul

Contribuabilii care achită impozitele aferente anului 2021 integral până la 31 martie beneficiază de o bonificație de 10 % pentru persoane fizice și 5% pentru persoane juridice, potrivit legii 227/2015, privind Codul Fiscal și prin HCL 211/26.11.2020.

Încasările se efectuează atât la Biroul Unic, cât și la punctul de încasare din Oprișani. Pentru evitarea aglomerărilor la ghișeele de plată a impozitelor și taxelor locale recomandăm plata online. Astfel, puteți opta pentru plata online, cu cardul bancar, prin Internet, fără comision, la adresa www.ghiseul.ro , sistemul fiind disponibil și funcționând 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână.

Pentru plata online a taxelor și impozitelor accesați platforma https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public.

Pentru a obține datele de logare accesați secțiunea „SOLICITĂ DATE DE ACCES” de pe prima pagină ghiseul.ro și parcurgeți următoarele etape:

➡ Verificare CNP

➡ Validare card

➡Trimitere e-mail cu datele de logare.

Cu datele de logare primite pe e-mail, se completează câmpurile utilizator și parolă de pe prima pagina a ghiseul.ro, apoi se apasă butonul „Autentificare”. Odată autentificat, utilizatorului i se va deschide secțiunea de “Obligații de plată”. În această secțiune, se pot efectua plăți pentru diverse taxe. Apar toate instituțiile înscrise în sistem pentru care contribuabilul are de efectuat plăți. După selectarea taxelor pe care utilizatorul dorește să le achite trebuie bifată căsuța “Plătește”, iar după acționarea acestui buton se deschide portalul de plată on-line al procesatorului cu care colaborează instituția. Aici trebuie introduse datele cardului cu care se efectuează plata. La final se face click pe butonul “Aprobă” dacă utilizatorul este de acord cu retragerea sumei respective din contul cardului său.

După ce ați urmat toți acești pași veți primi pe adresa de email înregistrată dovada efectuării plătii.

Pentru informații suplimentare puteți accesa:

➡https://www.ghiseul.ro/…/informatii/intrebari-frecvente.

➡ http://www.pmtgv.ro/manual_plata_online.pdf.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  ovidiu · 06:17 22.01.2021
  da.si dupa ce te loghezi scrie asa

  Nici o primărie nu a transferat datele dvs în ghiseul.ro. Acest aspect împiedică vizualizarea obligațiilor de plată. Vă recomandăm să contactați instituția pe raza căreia aveți înregistrate proprietăți sau departamentul suport ghiseul.ro

  asa e la noi.nu merge nimic

  • Acest comentariu este nepublicat.
   Altceva · 23:20 22.01.2021
   Merge, merge omul la ghisee sa-si frece coatele si sa fie purtat de la un sinecurist la altul. Ca ghiseul.ro sa functioneze, cei de la primarie ar trebui sa incarce in sistem niste date. Nu au motiv sa o faca, pentru ca ei isi primesc lefurile grase si daca stau degeaba.
   Nu-i asa tovarasi! Timpul trece, leafa merge, noi cu drag muncim! Uraaaa, uraaaa, traiasca toarshu' care o fi el!
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate