fbpx

 
 
Scrie un comentariu

mizerie vale

Administrația locală turdeană organizează zilnic acțiuni de salubrizare a orașului, cu această ocazie fiind adunate zeci de kilograme de gunoaie aruncate la întâmplare de persoane care nu au șanse să se civilizeze vreodată.

Ultima acțiune de acest fel a avut loc în zona podului de pe strada Mircea cel Bătrân. A fost salubrizată valea care a devenit o groapă de gunoi a nesimțiților care auncă la întâmplare gunoaie după bunul plac.

„Săptămâna trecută am curățat intrările în oraș, zona centrală și parcurile, iar acum muncim în zona podului de pe strada Mircea cel Bătrân unde anumiți cetățeni continuă să depoziteze saci de gunoi.

Menționăm că pe baza facturilor și chitanțelor găsite printre mormanele de gunoaie, împreună cu Poliția Locală am identificat o parte din persoanele responsabile de gunoaiele aruncate, urmând să se aplice sancțiunile contravenționale. Nu se poate ca dintr-o singură zonă să fie adunați zeci de saci de gunoi!

Responsabilitatea unui oraș curat ne revine și nouă, dar și locuitorilor orașului! Iar dacă noi ne îndeplinim obligațiile este timpul ca și turdenii să fie mai responsabili și să păstreze curățenia din municipiu” transmite Primăria Turda

 

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate