fbpx

 
 
Scrie un comentariu

137241700 3806144736084063 4399960449516224648 n

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat în această noapte că utilajele companiei Domeniul Public Câmpia Turzii SA au intervenit prompt pentru deszăpezire, în urma ninsorilor căzute începând de duminică seara, reușind să aducă străzile la un grad de circulație acceptabil în condiții de iarnă. 

”Este trecut de ora 1 noaptea.

Acum trei ore când a început să ningă mă gândeam dacă să mă bucur că ninge atât de frumos sau să mă gandesc la deszăpezirea orașului.

Chiar dacă ninsoarea era frumoasă siguranța traficului e mai importantă așa că am ieșit în comandament de iarnă și împreună cu colegii de la Domeniul Public și Poliția locală am reușit până la această oră să asigurăm deszăpezirea pentru străzile orașului aflate în prioritatea 1 și 2.

Colegii de la Domeniul Public, pe care îi felicit pentru intervenția promptă, continuă până dimineață pentru a deszăpezi și celelalte străzi din oraș, de așa manieră încât maine dimineață, chiar dacă traficul se va desfășura în condiții de iarnă, să se desfășoare în condiții de siguranță pentru voi.”, a transmis primarul Dorin Lojigan.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate