fbpx

 
 
Scrie un comentariu

136350977 3780747732014203 5980364988559838463 n

Reprezentanții administrației locale fac un nou apel către populația Turzii, pentru a nu mai arunca gunoaiele aiurea, pentru că acest gest de nepăsare transformă orașul într-un loc mizer.

”Zi de zi, echipele de la serviciul de salubritate desfășoară activități de salubrizare și de întreținere a curățeniei pe domeniul public al orașului nostru.

În această săptămână s-a acționat la intrările în oraș, unde au fost identificate mormane de gunoaie aruncate de unii cetățeni cărora le lipsește simțul civic cu desăvârșire. Cu sprijinul Poliției Locale, persoanele care au depozitat gunoaiele în aceste locuri au fost depistate și sancționate.

De asemenea, au fost măturate și zonele centrale, aleile pietonale, stațiile de autobuz, trotuarele și parcările din oraș.

Pentru un oraș curat, trebuie să contribuim cu toții și să respectăm munca depusă de aceste echipe care zilnic strâng gunoaiele lăsate în urmă de persoane nepăsătoare fără bun simț. Așadar, pe această cale facem din nou apel la bunul simț al locuitorilor să participe la aceste acțiuni și să păstreze curățenia orașului nostru.”, au transmis reprezentanții administrației locale.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate