fbpx
Scrie un comentariu

artific tURDA 1

În cursul zilei de marți, Primăria Turda a anunțat că în noaptea dintre ani vor fi lansate focuri de artificii, de pe platoul din fața Primăriei și din Parcul Teilor, însă turdenii nu au voie să iasă din case, din cauza măsurilor care interzic deplasările după ora 23.00.

Inițial focul de artificii era programat la ora 23.50 context în care turdenii puteau să admire artificiile doar de la fereastră sau balcon pentru a nu risca o amendă dacă sunt prinși pe stradă după ora 23.00. Acum, municipalitatea s-a răzgândit și a schimbat ora spectacolului pirotehnic de la trecerea dintre ani care a fost programat la ora 22, astfel încât cei care doresc pot să vizioneze artificiile în cele două locații menționate anterior.

De asemenea cei care nu se pot deplasa din diverse motive la show, acesta va fi transmis live pe pagina Primăriei Turda.

Ne place când vedem cetățeni implicați și dornici să-și spună punctul de vedere, iar noi vă asigurăm că ținem cont de fiecare părere exprimată civilizat.

Drept urmare, spectacolul de focuri de artificii va avea loc joi, 31 Decembrie, de la ora 22:00. Astfel, turdenii care vor dori să admire focurile de artificii vor putea face acest lucru cu respectarea normelor de distanțare socială și de purtare a măștii de protecție.

Totodată, ne-am gândit și la cei care îndrăgesc acest obicei, dar care din motive de sănătate nu pot părăsi locuința, așadar am decis ca întregul spectacol să fie transmis și live pe pagina noastră.

Chiar dacă este un an atipic, depunem eforturi pentru a aduce puțin din normalul anilor trecuți și nu în ultimul rând un zâmbet pe chipurile voastre.

Haideți ca nici anul acesta să nu facem rabat de la a urma tradiția anilor trecuți prin care ultima zi din an este marcată cu focuri de artificii care aduc bucurie atât celor mici, cât și celor mari. Deși anul acesta artificiile vor fi lansate puțin mai devreme, important este să ne bucurăm mai mult ca oricând de orice moment petrecut împreună, fie el și online. Să nu uităm că aceste focuri de artificii au loc doar o dată într-un AN.” este mesajul postat recent de către Primăria Turda.

Citește și:

La Turda, vor fi artificii de Anul Nou! Dar... nu e voie să ieși din casă!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator