fbpx

 
 
Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 12 29 at 19.05.12 1

Astăzi, 29.12.2020, primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a semnat contractul de lucrări aferente proiectului cu finanțare europeană „Amenajare Zonă Cultural Recreativă „Trei Lacuri” din  Municipiul Câmpia Turzii”.

Prin contractul semnat astăzi, executantul, SC MBS Group SRL, se obligă: 

  • să execute servicii de proiectare, in fazele P.T. (D.T.A.C.PROIECT TEHNIC si Verificare tehnică, DETALII DE EXECUTIE), intocmirea documentatiilor pentru obtinerea de avize, acorduri, autorizatii, asistență tehnică si execuție de lucrări, la obiectivul de investiții.
  • să execute, să finalizeze şi să remedieze orice defecte ale lucrărilor obiectivului în conformitate cu obligaţiile asumate prin contract.

Valoarea contractului de lucrări este de 25.248.781,18 lei fără TVA, iar durata de implementare a acestuia este de 36 de luni de la data semnării.

„În 2020 am început drumul către Câmpia Turzii de mâine, către un nou nivel în dezvoltare edilitară și economică în orașul nostru. Prin semnarea contractului de astăzi, vom asigura o dezvoltare multifațetată, în domeniul turismului și al agrementului, care să vină în completarea proiectelor de reindustrializare și impulsionare a dezvoltării sectorului industrial și de producție. Câmpia Turzii este SMART și va deveni un centru poli-economic al județului Cluj.”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului și principalul artizan al proiectelor cu finanțare europeană din Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

UPDATE:

”Astăzi au fost finalizate demersurile birocratice în ceea ce privește proiectul cu finanțare europeană de amenajare a Complexului de agrement “La trei lacuri”, prin semnarea contractului cu firma care va realiza lucrările.

Urmeaza faza de proiectare si obținerea tuturor avizelor, apoi intrăm în construcția efectivă a ceea ce va reprezenta un obiectiv turistic atragător pentru întreaga regiune și, mai important, un spațiu de relaxare modern si inedit pentru noi toți.”, a spus primarul Dorin Lojigan, ulterior semnării contractului.

Detalii despre proiect aici:

https://campiaturzii.ro/amenajare-zona-cultural-recreativa-trei-lacuri-din-municipiul-campia-turzii/

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate