fbpx

 
 
Scrie un comentariu

anunt matrimoniale

Ultima postare pe grupul de pe Facebook - Azi în Turda nu are deloc nicio tangență cu realizările administrației locale, grupul fiind înființat în scopul informării cetățenilor cu privire la activitatea municipalității.

Mai exact, „Azi în Turda” este un grup public de dialog care își propune informarea corectă și în timp real despre activitățile desfășurate de instituțiile din orașul nostru. Toate acțiunile întreprinse de autoritățile turdene vor fi făcute publice pentru ca locuitorii să fie foarte bine informați. Orice sugestie, opinie este bine venită si încurajăm exprimarea liberă a cetățenilor.

Ne-am propus ca Turda sa devină un oraș modern, în care să ne facă plăcere să locuim, asemeni orașelor dezvoltate din Europa.

Haideți să contribuim împreună la dezvoltarea orașului nostru!” era descrierea făcută chiar la înființarea acestuia.

Zilnic sunt postate imagini și filmulețe cu privire la activitatea administrației locale, șantiere deschise, străzi modernizate, activități ale poliției locale și multe altele.

Ultima postate seamănă mai degrabă cu un anunț de la rubrica „matrimoniale” în care cutărică își caută parteneră de Revelion.

Este vorba despre Petean Lucian care are 36 de ani și își dorește să cunoască o fată singură și drăguță cu care să petreacă Revelionul  etc.

Probabil cel care a făcut postarea a greșit canalul de comunicare, acesta cel mai probabil căuta sentimente.ro , matrimoniale.ro sau https://www.be2dating.ro/, ori https://www.ecupidon.ro/ și multe altele, altfel nu ne putem explica eroarea făcută pe un grup care se ocupă de cu totul și cu totul de altceva....ori se rebranduiește și nu știm noi? 

În fine să fim sănătoși cu toții să avem sărbători fericite și da, să ne mai amuzăm din când în când pe seama celor care fac astfel de  gafe. Și de ce nu, să-i urăm succes celui care caută partenera de Revelion?!...

Iată și mesajul „matrimonial”:

„Dragă Moș Crăciun,

Știm că te îndrepți spre Polul Nord, dar te-am ruga să-l trimiți pe Cupidon la cetățeanul cel burlac care ar vrea și el un suflet cald cu care să-și petreacă ultima zi din an, dar și zilele ce vor urma.

Haideți să-l ajutăm și noi pe Cupidon și să share-uim acest mesaj, poate cine știe, este în Turda undeva, o domniță care ar vrea să-l cunoască pe acest domn și împreună să petreacă Revelionul și sărbătorile în anii ce vor urma.

Îi urăm mult succes stimabilului cetățean în găsirea fericirii pe care și-o dorește!”.

Screenshot 2020 12 26 at 12.45.25

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate