m install
petlinii
nello construct

Primăria Turda: Continuăm premierea la domiciliu a seniorilor turdeni care sărbătoresc „Nunta de Aur”

floris

Săptămâna aceasta 18 cupluri care aniversează 50 de ani de la căsătorie au fost premiate cu un cadou simbolic prin care le oferim toată recunoștința pentru exemplul pe care ni-l oferă.

Cele 18 cupluri sunt ?‍❤️‍?

➡Apolțan Ioan și Maria, Baciu Emil și Dorina, Beian Gligore și Livia, Boloș Gheorghe și Vilareta, Bucur Traian și Maria, Dărăban Emil și Aurelia, Dărăban Marin Ioan și Rodica, Finta Carol și Silvia, Greblă Remus și Eugenia, Harmath Ioan și Carolina, Mureșan Mircea și Lenuța, Negrea Vasile și Maria, Pop Constantin și Valeria, Popa Ioan și Maria, Sabău Teodor și Ana, Szekely Ioan și Ema, Turean Teofil și Letiția, Vescan Ioan și Mariana.

Decembrie este luna cadourilor, dar și luna în care toată atenția noastră este îndreptată către familie și implicit iubirea care ne sudează.

„Dragii noștri, dorim să vă felicităm încă o dată pentru celebrarea celor 50 de ani împreună! Vă urăm un sincer: La mulți ani fericiți! Fie ca greutățile vieții să vă ocolească, iar anii care vin să vă găsească sănătoși” transmite Primăria Turda.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: