fbpx

 
 
Scrie un comentariu

premiere cupluri

Săptămâna aceasta 18 cupluri care aniversează 50 de ani de la căsătorie au fost premiate cu un cadou simbolic prin care le oferim toată recunoștința pentru exemplul pe care ni-l oferă.

Cele 18 cupluri sunt 👩‍❤️‍👨

➡Apolțan Ioan și Maria, Baciu Emil și Dorina, Beian Gligore și Livia, Boloș Gheorghe și Vilareta, Bucur Traian și Maria, Dărăban Emil și Aurelia, Dărăban Marin Ioan și Rodica, Finta Carol și Silvia, Greblă Remus și Eugenia, Harmath Ioan și Carolina, Mureșan Mircea și Lenuța, Negrea Vasile și Maria, Pop Constantin și Valeria, Popa Ioan și Maria, Sabău Teodor și Ana, Szekely Ioan și Ema, Turean Teofil și Letiția, Vescan Ioan și Mariana.

Decembrie este luna cadourilor, dar și luna în care toată atenția noastră este îndreptată către familie și implicit iubirea care ne sudează.

„Dragii noștri, dorim să vă felicităm încă o dată pentru celebrarea celor 50 de ani împreună! Vă urăm un sincer: La mulți ani fericiți! Fie ca greutățile vieții să vă ocolească, iar anii care vin să vă găsească sănătoși” transmite Primăria Turda.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate