fbpx

 
 
1 Comentariu

bazin Caâmpia

Din 22 decembrie 2020, Bazinul Didactic de Înot de la Câmpia Turzii devine UN FAPT REAL! În scurt timp, cetățenii de toate vârstele se vor putea bucura de avantajele natației, la standarde europene. 

Investiția, în valoare totală de 8.921.230,00 lei este asigurată de către Compania Națională de Investiții. După ce – în repetate rânduri – m-am deplasat la București si am purtat corespondență cu reprezentanții Companiei, în vederea urgentării procedurilor, iată că am reușit ca această investiție să fie în curs de realizare pentru comunitate.

Lucrările vor debuta în primăvara anului viitor și au ca termen de finalizare de un an. Astfel, iubitorii sporturilor din Câmpia Turzii vor beneficia de cele mai moderne facilități sportive din zonă.

Nu există un sentiment mai plăcut decât să-ți onorezi promisiunile față de cetățenii care te-au ales, iar momentul semnării contractului de proiectare și execuție vine cum nu se putea mai bine. Le mulțumesc partenerilor de la CNI pentru celeritatea de care au dat dovadă și pentru că, în ciuda birocrației excesive, au reușit să finalizeze licitația pentru bazin. De-aici înainte, totul ține doar de constructor. MBS Group- constructorul bazinului de înot, are în portofoliu câteva mari obiective sportive la nivel național, dintre care: Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea, Patinoarul Olimpic din Brașov, dar și Complexul Sportiv de Natație Otopeni, jud Ilfov, cel mai nou centru de natație din Romania, cu o capacitate de peste 3.000 de locuri pe scaune și având 7 bazine de înot.

Expertiza constructorului constituie o garanție în plus privind calitatea și rapiditatea lucrărilor.

După finalizarea Bazinului de Înot Didactic Câmpia Turzii, Parcul Municipal (Berc) devine un adevărat complex sportiv, dotat și cu teren polisportiv, skate park și patinoar.

Pozele sunt doar un exemplu si reprezinta alte lucrări similare executate de constructor.

Primarul Municipiului Campia Turzii,

Dorin Lojigan.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate