fbpx

 
 
Scrie un comentariu

fotografie TurdaNews

Consilierul Adrian Spătariu, membru al Consiliului Local Câmpia Turzii (ALDE/Pro România), a câștigat procesul cu administrația locală, care îi blocase etajarea clădirii de birouri pe care o deține pe strada Laminoriștilor.

”Respinge excepţia inadmisibilităţii. Admite acţiunea. În temeiul art.27 alin.6 din Ordinul nr.839/2009 privind Normele de Aplicare a Legii nr.51/1991 instanţa, urmare a refuzului nejustificat al pârâtului Municipiul Câmpia Turzii de a-şi exprima acordul în calitate de vecin, va pronunţa o hotărâre judecătorească pentru obţinerea PUZ/ autorizaţiei de construire de către reclamant în vederea executării lucrării „etajare clădire birouri şi locuinţe, str.Laminoriştilor, nr.31, în mun.Câmpia Turzii, jud.Cluj” la limita de proprietate a imobilului situat în Câmpia Turzii, str.Laminoristilor, nr.29. Obligă pârâţii la 50 lei cheltuieli de judecată în favoarea reclamantului. Cu recurs în 15 zile de la comunicare”, a menționat Tribunalul Cluj, în Dosarul 2824/117/2020.

Vă reamintim că fostul Consiliu Local i-a respins actualului consilier local Adrian Spătariu dreptul de a-și extinde construcția, dându-și acordul în acest sens, majoritatea consilierilor abținându-se în momentul în care proiectul a fost supus aprobării. Totodată, Adrian Spătariu a invocat faptul că acei consilieri s-au abținut fără a menționa de ce se abțin, în condițiile în care refuzul trebuia motivat.

Avocatul Adrian Spătariu a considerat că prin votul Consiliului Local s-a blocat o investiție în localitate.

Avocatul din Câmpia Turzii a fost uimit de decizia Consiliului Local Câmpia Turzii, considerând că s-a blocat o investiție în localitate, în condițiile în care toate documentele erau ok, iar comisia de specialitate a avizat favorabil proiectul, indicând votarea acestuia! Numai că, la votul în plen, consilieri care au avizat pozitiv proiectul și au indicat votarea acestuia, s-au opus adoptării acestuia! Proiectul a primit 6 voturi ”pentru”, având 12 ”abțineri”.

Au existat și luări de poziție, în spațiul public. Ex-consilierul PSD, Monica Uiorean, i-a acuzat pe cei de la PNL că ”au blocat o investiție de 100.000 de euro, din ură politică”.

”Sunteți ,,liberali” împotriva privaților! Ați blocat o investiție de 100.000 de euro, din ură politică!

Mă solidarizez cu fostul nostru coleg consilier local, Adrian Spătariu, un avocat de prestigiu, o referință în mediul juridic din muncipiul Câmpia Turzii, care prin muncă a demostrat ceva, că se poate! Din păcate și pe considerente politice, răutate, răzbunare și invidie, PNL-isti din consiliul local în frunte cu primarul orașului au blocat, fără vreo justificare o investiție de 100 de mii de euro ! Dar stimați cetățeni nu este un caz singur, este o practica a PNL Câmpia Turzii de a bloca tot ceea ce nu le convine și nu este pe lista colegului lor de partid din Consiliul Local! O altă investiție de peste 200 de mii de euro a unor privați din oraș ”Surgent Medical Center” stă prin birourile șefilor PNL din primărie și este amânată!
Sunteți împotriva oamenilor!”, a scris Monica Uiorean pe Facebook, la acea vreme.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate