fbpx

 
 
Scrie un comentariu

bandula box

Pe ordinea de zi a ședinței de consiliu de joi, 17 decembrie, de la Câmpia Turzii figurează și premierea sportivului Iosif Bândulă.

Pugilistul de la AGM RingBox Câmpia Turzii este recompensat pentru faptul că  a reușit la Campionatele Naționale de Cadeți de la Arad să câștige titlul de campion național. Bândulă este antrenat de Edmund și Daniel Dandoczi.

Recent a fost convocat la lotul național al României. Antrenamentele vor avea loc la Pârâul Rece lănga Predeal și sunt conduse de Dorel Simion.

Datorită performanței sportivului, Câmpia Turzii are acum un campion național la box - categoria cadeți

Tradiția sportului cu mănuși din orașul nostru este dusă mai departe de către sportivul, Iosif Băndulă, de la AGM Ring Box Câmpia Turzii care, în week-endul care a trecut, a devenit campion național de cadeți la box. La inițiativa domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, municipalitatea dorește să-și exprime în mod public susținerea și aprecierea față de reușita sportivului” se arăta într-un comunicat al administrației locale .

Acum această inițiativă se concretizează joi, prin proiectul de hotărâre care prevede acordarea celor 3.000 de lei net, sportivului Iosif Bândulă în semn de apreciere pentru performanța sa.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate