fbpx

 
 
Scrie un comentariu

barbu lautaru

Administrația locală turdeană continuă lucrările de modernizare a străzii Barbu Lăutaru, lucrările fiind efectuate de societatea VIAROM.

O parte a străzii este modernizată cu fonduri europene și altă parte cu fonduri de la bugetul local, astfel desfășurându-se lucrări de către VIAROM și Domeniul Public, în tandem.

Astfel, a fost așternut stratul de uzură pe carosabil și pe bucata inclusă în proiectul european, modernizată de VIAROM, urmând a se finaliza în curând și trotuarele și accesele pe toată lungimea străzii.

 Barbu Lăutaru face parte din cele 20 de străzi modernizate cu fonduri europene din Cartierul Băi.

Ca urmare a obținerii statutului de stațiune balneoclimatică, au fost cuprinse în cererea de finanțare “Reabilitare și modernizare infrastructură rutieră și utilități din corpul drumului în Băile Turda” un număr de 20 de străzi, însumând 7.8 kilometri, prin Programul Operațional Regional 2014 – 2020, axa prioritară 7. 

Străzile cuprinse în acest program sunt după cum urmează: Aleea Alexandru Borza, Aleea Băilor, Aleea Durgăului, Aleea Mureș, Aleea Olt, Str. Alunișului, Str. Barbu Lăutaru, Str. Caisului, Str. Câmpului, Str. Castanilor, Str. Cireșului, Str. George Enescu, Str. Frăgăriște, Str. Gheorghe Dima, Str. Mărului, Str. Nucului, Str. Piersicului, Str. Prunului, Str. Șesului, Str. Vișinului. Toate for fi modernizate și reabilitate.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate