fbpx

 
 
Scrie un comentariu

129369034 3712732242091980 7744035551645704506 n

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a anunțat o nouă investiție: o nouă centrală electrică, în valoare de 7 milioane de euro, realizată de firma Electrogrup. Este un ”proiect esențial de utilitate publică pentru întreaga zonă”, spune edilul.  

”Datorită condițiilor favorabile create de către administrația liberală pentru investitori la Câmpia Turzii, prin dezvoltarea zonei industriale, scaderea impozitelor către periferia municipiului, implicit in zona industrială, dar si sprijinirea companiilor prin eliberarea rapidă a certificatelor de urbanism, a autorizațiilor de construire și a altor documente necesare demarării investițiilor, Electrogrup începe încă din această lună lucrări la Câmpia Turzii. 

Este vorba despre o nouă centrală electrica, în valoare de 7 milioane euro, proiect esențial de utilitate publică pentru întreaga zonă, dar și la nivel național.

Investiția reprezintă un proiect privat de generare de electricitate, ale cărui lucrări se vor întinde pe perioada a 6 luni. 

La fel ca și în mandatul anterior, ca și acum, cu sprijinul guvernului PNL, ne-am axat pe o viziune pe termen mediu și lung în ceea ce privește dezvoltarea municipiului nostru. Am pornit de la zero, cu infrastructură necorespunzătoare, cu școli învechite din punct de vedere al mediului educațional, cu o lipsa de perspectivă de durată, însă în prezent, deși este deranj în oraș, proiectele pe care le implementăm din fonduri europene, ne vor asigura tuturor un mediu corespunzător de trai și un confort mult sporit, de lungă durată.”, a precizat primarul Dorin Lojigan.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate