fbpx

 
 
Scrie un comentariu

lojigan premiere

În această dimineață, municipalitatea din Câmpia Turzii a premiat cuplurile care au împlinit în acest an 5 decenii de căsnicie.

Ceremonia s-a desfășurat cu anumite restricții față de anii anteriori având în vedere criza sanitară și măsurile sporite de protecție care trebuie luate.

Această ceremonie reprezintă un gest de recunoaștere și apreciere din partea comunității pentru cei care au ales să respecte valorile familiei și ne oferă adevărate exemple de viață.

Evenimentul a avut loc începând cu ora 10 la Palatul Cultural „Ionel Floașiu” și a fost oficiat de primarul Dorin Lojigan.

Ceremonia s-a desfășurat cu respectarea măsurilor de distanțare socială, într-un cadru festiv.

„Nuntașii” au primit flori, felicitări din partea primarului și a administrației locale pentru longevitatea căsniciei dar și câte un premiu în bani.

Pandemia de Covid19 ne pune în imposibilitatea de a organiza un eveniment pe măsura celor din anii anteriori. Aceste restricții sunt recomandate tocmai pentru a ne proteja pe toți, indiferent de vârstă.

De fiecare dată când avem acest eveniment, mă simt mai încărcat de emoție. Astăzi, stau alături de niște oameni deosebiți, niște oameni care și-au construit viața împreună, astfel încât și, după 50 de ani, sunt găsiți în aceeași formație. Pentru noi, comunitatea din Câmpia Turzii, sunteți exemple de înțelegere, dragoste și respect.

Nu putem decât să ne înclinăm în fața dumneavoastră și să sperăm că vom avea curajul și maturitatea să scriem și noi povestea voastră.

În anul 1970 v-ați luat de mână și ați promis că veți continua pentru totdeauna. Nu știu cât a fost de greu, dar știu sigur că pe parcursul celor 50 de ani împreună, ați fost alături de același om drag, ați dăruit și nu ați cerut nimic în schimb, i-ați înțeles gândurile și ați trăit viața de cuplu într-un mod exemplar.

Mă uit la dumneavoastră și mi se umple sufletul de emoție și admirație, pentru rezistența de care ați dat dovadă, în pofida greutăților și a obstacolelor întâlnite. Vă mulțumim că ne învățați și pe noi rețeta toleranței, a sprijinului, a încrederii, respectului și fericirii.

Vă doresc să aveți sănătate, să ne putem revedea încă mulți ani de acum încolo, să vă bucurați de copiii și nepoții dumneavoastră și să fiți fericiți.

Astăzi, în semn de prețuire și apreciere, Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii vă oferă un mic simbol, însoțit de admirația întregului oraș! Felicitări!” a fost mesajul primarului Dorin Lojigan

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate