fbpx
Scrie un comentariu

127184031 3685105498187988 4171815201680500023 n 

Spitalul Municipal din Câmpia Turzii a fost dotat cu un sterilizator cu abur, cu generator de abur încorporat, pentru sterilizarea materialelor și intrumentarului medical.

”În aceste zile am reusit indeplinirea unei alte promisiuni în domeniul sănătății prin achiziționarea in cadrul Spitalului municipal Dr. Cornel Igna a unui sterilizator cu abur capacitate 160 l, cu generator electric de abur incorporat, preț 182.399,63 lei TVA inclus. Sterilizeaza materiale și instrumentar medical. Este dotat cu sistem mobil pentru încărcături de sterilizat cu 2 nivele, sistem de aer comprimat, stație tratare apa, containere pentru încărcare. Este dotat cu sistem de documentare cu imprimanta încastrată în panoul frontal, cu sistem de verificare a proceselor și alarmare a eventualelor incidente.

Achiziția a fost făcută cu fonduri de la bugetul local și surse proprii ale spitalului. 

Multumesc d-lui manager Adrian Antal pentru implicare.”, a declarat primarul Dorin Lojigan.

Recent, Spitalul a fost dotat și cu un computer tomograf.

Pe acest subiect, în urma s-au făcut ”valuri” după ce un lider al USR Câmpia Turzii, Flaviu Bota, a criticat investiția și a spus că o astfel de dotare nu se justifică într-un oraș mic, cum e Câmpia Turzii.

Detalii aici:

USR Câmpia Turzii critică vehement achiziția tomografului de la Spitalul din Câmpia Turzii

Majoritatea cetățenilor au criticat poziția liderului USR Câmpia Turzii, iar pe internet s-a creat un val de critici la adresa celor de la USR, acuzați că din dorința de a critica din orice motiv, au ajuns să critice investițiile în sănătate realizate de administrația condusă de liberalul Dorin Lojigan.

Pentru a stopa valul de critici și pentru a evita o ”îngropare” electorală a USR-ului, președintele USR Câmpia Turzii a revenit ulterior cu un comunicat, în care spunea că Flaviu Bota, colegul său din conducerea USR Câmpia Turzii, a avut o ”opinie personală”.

Detalii aici:

Un nou scandal în USR Câmpia Turzii: Se dezic de Flaviu Bota!

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator