fbpx

 
 
Scrie un comentariu

tomograf

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, anunța la sfârșitul lunii septembrie achiziția unui computer tomograf pentru Spitalul Municipal “Cornel Igna” în valoare de 1,2 milioane lei.

Iată că acum visul a devenit realitate. Un beneficiu major pentru locuitorii zonei care sunt scutiți de alte deplasări la unitățile medicale din apropiere.

Practic, începând cu luna decembrie, comunitatea va putea beneficia acasă de acest nou serviciu medical, la nevoie, fără a mai fi nevoiți să se deplaseze la spitalele sau clinicile private din Cluj Napoca. 

Urmare a consultarilor avute cu președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe, cu privire la dezvoltarea sectorului sănătății în Câmpia Turzii și creșterea calității serviciilor medicale oferite comunității locale, dar si celor invecinate, Primăria Câmpia Turzii a solicitat acordarea fondurilor necesare achiziționării unui computer tomograf pentru Spitalul Municipal „Dr. Cornel Igna”.

Dorin Lojigan: „Va prezint cea mai importanta realizare in domeniul medical din municipiul Câmpia Turzii. Reprezentantii Siemens, veniti special din Germania, descarca in acest moment Computerul Tomograf!”

„Datorită condițiilor speciale de funcționare a aparatului de imagistică medicală de înaltă performanță, în valoare de 1,2 milioane lei, s-a pregătit în colaborare cu medicii specialiști spațiu de amplasare și funcționare în incinta Policlinicii, la parter.

„Mulțumim Consiliului Județean Cluj și domnului președinte, Alin Tișe, pentru sprijinul financiar adus Câmpiei Turzii în acest demers.”, a mai transmis Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate