fbpx

 
 
Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 11 21 at 09.42.17

În zilele de 23 și 24 noiembrie 2020, la Câmpia Turzii va avea loc o nouă acțiune de înregistrare și vaccinare antirabică a câinilor cu stăpân, obligatorie și gratuită, susținută de medicul veterinar concesionar, împreună cu ascoiațiile READC Turda și TASSO e.V. Germania.

Acțiunea de vaccinare se va desfășura în cartierul Șarât, între orele 9.00-13.00.

Stimați cetățeni ai municipiului Câmpia Turzii, vă anunțăm obligativitatea prezentării la o acțiune de interes general privind combaterea rabiei și protecția siguranței și a sănătății publice - C.C.RO.

Acțiunea este prevăzută în programul național de combatere a bolilor transmisibile de la animal la om numite Zoonoze.

Vă rugam prezentați-vă la punctele de lucru trecute în tabel.

Cetățenii ce nu se pot prezenta să contacteze medicul veterinar Smolea Dan ce va sosi la domiciliu: tel. 0743770764.

Menționăm că Rabia este o boală mortală, iar înregistrarea și vaccinarea câinilor este obligatorie! Atenție: neînregistrarea animalelor este pedepsită cu o amendă de 5000 de lei, conform legii!

READC Turda este o asociație care, în colaborare cu TASSO e.V. Germania, realizează monitorizarea și vaccinarea câinilor cu stăpân din Câmpia Turzii. Monitorizarea se realizează prin inventariere, identificare, înregistrare, carnet de sănătate și marcare cu plachetă READC la gât (pentru a se asigura identificarea mai rapidă în caz de pierdere).

Prin înregistrarea animalului, i se oferă o identitate, putând fi recunoscut și înapoiat stăpânului de drept în timp rapid. Cu ajutorul plachetei se evită capturarea câinilor de către hingheri, maltratarea lui și transportul inutil la ecarisaj. 

Centrala telefonică permanentă R.E.A.D.C. funcționeaza 24 din 24 de ore pentru a fi la dispoziția ta și a cățelului tău oricând ai nevoie. 

Numărul la care poţi suna e 0364.887.660 şi se află înscripţionat pe placheta de la gâtul căţelului microcipat şi înregistrat la asociaţia noastră. În cazul în care ai găsit un câine cu plachetă, sună la centrala R.E.A.D.C. şi comunică seria plachetei, numărul tău de telefon şi locul de unde proprietarul poate să îşi recupereze câinele.

Mai multe detalii despre READC: https://readc.ro

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate