fbpx

 
 
1 Comentariu

mizerie Turda 1

Proprietarii de terenuri și Asociațiile de proprietari de pe raza municipiului Turda trebuie să desfășoare activități de igienizare și să efectueze periodic operațiuni de salubrizare a spațiilor din proximitatea locuinței.

De asemenea, în conformitate cu prevederile art. 1 din H.C.L. nr. 199, privind buna gospodărire a municipiului Turda, instituțiile publice, agenții economici și alte persoane juridice de pe raza municipiului Turda, au obligația să respecte măsurile stabilite de Consiliul Local Turda pentru asigurarea igienei publice și curățeniei în municipiul Turda.

Din păcate, însă, foarte multe spații verzi sunt lăsate în paragină sau sunt transformate în locuri de depozitare a deșeurilor. În această săptămână au loc ample acțiuni de identificare a acestor terenuri insalubre care sunt un factor de risc pentru sănătatea noastră a tuturor și sunt un minus foarte mare pentru imaginea orașului.

După ce sunt identificate terenurile neîngrijite, proprietarii sunt somați să remedieze cât mai repede situația, în caz contrar fiind aplicate sancțiunile prevăzute: ➡ https://cutt.ly/Jg5B9qG

Vă mulțumim tuturor celor care se implică în acțiunile de igienizare, precum și celor care ne-au semnalat problemele întâlnite și îi rugăm să facă în continuare acest lucru.

„Curățenia orașului depinde de noi toți!” transmite Primăria Turda.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  Altceva · 15:56 18.11.2020
  Numai obligatii avem fata de voi, dar voi nu aveti obligatia sa mai spalati drumurile din cand in cand (mai ales ca ati distrus drumurile cu proiectele de extindere a retelei de canalizare si e noroi peste tot), platim impozite si taxe ca sa va lafaiti cu salarii mai mari decat in mediul privat.
  Unde sunt gardienii publici? Nu-i vad sa patruleze pe la santiere!
  E noroiul pana la glezne pe unele strazi, iti speli masina si dupa ce ai scos-o din curte in 10 m este manjita toata.
  Constructorul nu are obligatia sa curete drumul ? Nu are obligatia sa protejeze spatiile verzi ? Nu va este deloc rusine! Vine 6 Decembrie si sper ca sa va mai cada din aripile astea de semizei.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate