fbpx

 
 
Scrie un comentariu

125276900 3789028981116564 6912423061810797154 o

O companie care activează în domeniul farmaceutic ar fi interesată de o investiție la Turda. Anunțul a fost făcut de primarul Cristian Matei, care s-a întâlnit recent cu reprezentanții grupului economic german.

”Turda devine un magnet pentru marii investitori, motiv pentru care săptămâna aceasta am primit vizita unor mari antreprenori, reprezentanții grupului Stada:

- Jesus Corchero, Senior Vice President Global Operations, (Spania)
- Wayne Snelgrove, Global Head of Engineering (UK)
- Veroljub Ljubinkovic, Global Operations Integration Director (Serbia)
- Dejan Przic, Global Manufacturing / Packaging Engineering Leader (Serbia)
- Ioan Nastase, JLL International
- Florin Stroe, ERES Real Estate
- Stefano Albarosa, ERES Real Estate
- Christian Lina, ERES Real Estate

Stada Group dorește să investească în România, iar această discuție a fost esențială pentru a pune bazele unei colaborări și pentru a le demonstra investitorilor că Turda este locația ideală pentru business-urile lor. Facem tot posibilul pentru a crea în Turda un climat perfect pentru mediul de afaceri și pentru a le oferi investitorilor cele mai bune condiții.”, a spus primarul Cristian Matei, fără a oferi prea multe detalii despre intențiile investiționale concrete de la Turda.

Grupul Stada activează în domeniul farmaceutic. Stada a cumpărat Walmarkt în anul 2019, iar în acest an s-a realizat integrarea Walmarkt în Stada România. Stada deține un depozit local în județul Timiș, iar în acest an a anunțat intenția de relocare a acestui depozit, care ar urma să funcționeze ca un pentru ăntreg teritoriul României. Nu este exclus ca tocmai această relocare să aibă legătură cu Turda, având în vedere că Turda este foarte aproape de zona centrală a țării și va deveni o locație extrem de interesantă pentru investiții logistice, în condițiile în care va avea acces la autostrăzi (atât autostrada Transilvania Brașov - Oradea, cât și autostrada Sibiu-Arad), va avea acces la viitorul drum expres spre nordul țării, iar în apropiere se află stația CFR Câmpia Turzii, dar și aeroportul de la Cluj-Napoca.

STADA Arzneimittel AG este o companie farmaceutica cu sediul central in Bad Vilbel, Germania. Grupul STADA are o strategie de afaceri axata pe doi piloni: medicamente generice, inclusiv produse farmaceutice de specialitate și produse fără prescripție medicală pentru consumatori. 

La nivelul anului 2018 Grupul STADA a raportat o cifra de afaceri de 2,330.8 mil EUR si EBITDA de 503.5 mil EUR. 

Stada Arzneimittel AG este prezentă în aproximativ 120 de țări, cu aproximativ 50 de reprezentanțe, 20 de fabrici și circa 10500 de angajați în întraga lume.

“Anul acesta se anunta un an foarte important pentru STADA Romania, cu o complexitate aparte si foarte provocator din perspectiva diversitatii operatiunilor de implementat. Avem o responsabilitate imensa de a integra Walmark Romania si de a alinia noua echipa de peste 70 de oameni la valorile STADA, de a integra produsele GSK prezente pe piata locala in portofoliu, dar si de a reloca depozitul din Timis. Si peste toate acestea, avem responsabilitatea de a lansa produse noi, chiar inovatoare, pentru pacientii romani, care sa-i ajute in terapiile lor. Sunt convins insa, ca noua echipa ce se va forma, va face fata cu success acestor provocari si de asemenea, ca impreuna, vom reusi sa fim la fel de performanti, ocupand anul viitor un loc de lider in top 10 companii farmaceutice din Romania, clasificate de CEGEDIM” a declarat dr. Mihai Fugarevici, Country Manager STADA Romania, în luna martie a acestui an.

Descrierea de pe pagina de internet:

Stada România este parte integrantă a grupului STADA Arzneimittel AG, una dintre principalele companii farmaceutice din Germania.

Stada are un portofoliu variat, oferind pacienților atât medicamente inovative și generice, medicamente fără prescriere medicală, produse farmaceutice specializate (biosimilare), cât și produse CHC (Customer Health Care).

Stada Arzneimittel AG este prezentă în aproximativ 130 de țări, cu aproximativ 50 de reprezentanțe, 20 de fabrici și circa 10900 de angajați în întraga lume.

De peste 120 de ani, Stada se ocupă de cel mai de preț lucru: sănătatea. Îngrijirea sănătății și bunăstării oamenilor este în centrul filozofiei Stada.

Alles Gute – Toate Cele Bune! este mai mult decât o urare, ea formulează standardele pe care Stada și le impune în realizarea produselor de calitate și a misiunii pe care și-a asumat-o.

Produsele farmaceutice Stada în România

În România, Stada este prezentă prin reprezentanță locală, Stada M&D SRL. Produele famaceutice Stada sunt prezente în aproape toate farmaciile din țară, distribuția companiei având acoperire națională. 

Printre produsele farmaceutice regăsim și suplimentele alimentare Stada. Acestea acoperă o gamă foarte largă de incidente, oferind un puternic ajuvant sănătos și natural 100%. Dintre acestea menționăm Bronhoklir, singurul sirop de tuse la plic. Gata dozat și ușor de administrat, produsul este excelent pentru orice situație în care ne putem găsi. Fie la magazin, la școală, la o ședință sau într-o vizită, Bronhoklir este siropul de tuse monodozat, ideal împotriva tusei. Hepathrombinum este un adjuvant natural dedicat celor ce întâmpină probleme cu durerile de picioare, celor care simt picioarele grele sau pentru varice. Refenum Ice și uităm de ferba musculară, adjuvantul dedicat simptomelor cauzate de ferbă musculară sau de traumatisme articulare.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate