fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

WhatsApp Image 2020 11 09 at 17.28.25

Începând de astăzi, strada Aurel Vlaicu din Municipiul Câmpia Turzii intră în reabilitare completă, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Infrastructura de transport public și măsuri pentru mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii”.

Executantul, SC ElectroGrup SRL, a întreprins toate demersurile pregătitoare în vederea demarării lucrărilor pe a doua stradă din contract, respectiv Aurel Vlaicu.

În acest sens au fost realizate de către echipa topo trasajele pentru excavări. De asemenea în conformitate cu Avizul Politiei Rutiere nr 550.997 din 30.09.2020 au fost implementate măsuri de restricționare a circulației rutiere, respectiv instituirea sensului unic pe Strada Aurel Vlaicu de la intersectia cu Strada Republici spre centru până la strada Albinei.

Pe măsură ce lucrările vor avansa înspre centru, restricționarea va fi extinsă și în același timp se vor aplica măsuri complementare de instituire a obligativității de dreapta, respectiv stânga pe acest sector pentru toate autovehiculele care vin de pe străzile laterale străzii Aurel Vlaicu.

Aceste lucrări au ca obiectiv realizarea unei infrastructuri moderne, standardizate de trafic rutier, care să conțină spații verzi, trotuare,  piste de biciclete, dar și carosabil nou care să susțină transportul în comun.

Mulțumim pe această cale cetățenilor care tranzitează și locuiesc pe această stradă pentru înțelegerea și răbdarea de care dau dovadă.

Direcția Relații cu Comunitatea

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate