fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

nato urban

Săptămâna trecută la Turda  s-a înființat Clubul de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda, în contextul dezvoltării conceptului NATO Urban la Turda.

Municipiul Turda joacă un rol strategic important, în contextul vecinătății cu Baza 71 Aeriană Câmpia Turzii și cu Comandamentul NATO de la Sibiu.

Primarul Matei Cristian spune în acest context că Turda a devenit oraș NATO și are un statut special .

Comunitatea noastră, pe lângă faptul că beneficiază de stabilitate, securitate și reziliență urbană, aduce în acest context oportunități de afaceri pentru mediul privat și deschide perspectiva înființării unor noi locuri de muncă în proximitatea urbană a bazelor militare. Astfel, dezvoltarea conceptului de Nato Urban este foarte importantă.

Despre toate aceste lucruri am discutat în cadrul emisiunii Mădălinei Neacșu, doctor în informații și securitate națională, prezentă la Turda la evenimentul de lansare a Clubului de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda” subliniază primarul turdean. 

Odată cu înființarea Clubului de Afaceri Euro-Atlantic Partnership Turda, se va asigura un spațiu propice de dezvoltare pentru mediul de afaceri, o legătură mai puternică între administrația locală și mediul privat.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate