fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

sedinta urgenta

Astăzi a avut loc o ședință a Comandamentului de Urgență, desfășurată online, unde s-a stabilit planul de măsuri care trebuie luate în sezonul rece, în perioada noiembrie 2020 – martie 2021, astfel încât să nu existe probleme legate de deszăpezire sau alte tipuri de intervenții pe timpul iernii.

S-a stabilit următorul plan de măsuri: 👉 https://bit.ly/3mVsV7j

❗ Totodată, având în vedere contextul epidemiologic actual și supraaglomerarea spitalelor – suport COVID, s-au stabilit măsurile în regim de urgență în cadrul Spitalului Municipal Turda.

1. Extinderea zonei tampon a pavilionului de boli infecțioase în locația Compartimentului de oncologie medicală; aceasta este situată la parterul Clădirii de Boli Infecțioase, aducând un plus de 10 paturi pentru pacienții confirmați cu infecție SARS COV 2.

2. Funcționarea provizorie a Compartimentului oncologie medicală în pavilionul central al Spitalului Municipal Turda (spitalizarea de zi oncologie la parterul pavilionului central, iar spitalizarea continuă oncologie în locația compartimentului de oftalmologie cu 6 paturi autorizate – respectiv 4 paturi la distanțare socială).

3. Funcționarea provizorie a Compartimentului de Dermatologie în salonul izolator și în salonul nr.4, cu un număr de 6 paturi (4+2), iar cu respectarea normelor de distanțare socială 4 paturi (3 + 1).

4. Funcționarea provizorie a Compartimentului de Oftalmologie la parterul Pavilionului Central (un salon în corpul B cu 4 paturi autorizate respectiv 3 paturi cu distanțare socială, sală de tratament – fostul cabinet de consultații medicină internă al spitalizării de zi, oficiu comun cu Compartimentul de Dermatologie, iar celelalte funcțiuni vestiar personal și garderobă pacienți sunt comune).

PERIOADA DE FUNCȚIONARE PROVIZORIE: 01.11.2020 – 30.04.2021.

În vederea suplimentării personalului pentru zona tampon, propunem redistribuirea personalului medical și auxiliar de pe compartimentul cu activitate redusă, aceasta realizându-se de către conducerea Spitalului Municipal Turda.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate