fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

parlea investire 1

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Marți, 3 noiembrie, a avut loc prima ședință a Consiliului Local din noua legislatură în cadrul căreia au fost aleși membrii comisiilor de specialitate, dar și viceprimarul municipiului, doamna Pîrlea Daniela.

Nominalizarea viceprimarului a fost făcută de primarul Cristian Matei, iar cei prezenți și-au exprimat votul în mod secret.

“Am făcut această propunere din partea PNL deoarece considerăm că doamna Daniela Pîrlea este cea mai potrivită persoană pentru această funcție, având pregătirea și experiența necesară. Am convingerea că împreună vom face o echipă extraordinară și va avea un rol important în dezvoltarea municipiului Turda în anii care urmează, ca membru al executivului Primăriei.” a declarat primarul Municipiului Turda Cristian Matei.

Viceprimarul Municipiului Turda, Pîrlea Daniela: “Este o mare onoare și o mare responsabilitate să fiu viceprimarul Municipiului Turda. Vreau să-i mulțumesc domnului primar pentru încrederea pe care o are în mine și să-l asigur de tot sprijinul meu în calitate de viceprimar și de faptul că îmi voi desfășura activitatea și îmi voi îndeplini toate atribuțiile pe care mi le va delega în anii următori. Mulțumesc de asemenea colegilor din consiliu local care mi-au acordat votul de încredere.

Vreau să le transmit turdenilor că voi fi un viceprimar activ, implicat, alături de oameni, că îmi voi pune toată priceperea și toată energia în slujba oamenilor și în slujba orașului. Știu că sunt foarte multe probleme, că oamenii au așteptări foarte mari, este firesc, traversăm o perioadă foarte dificilă, suntem într-o pandemie, dar îi asigur că noi cei care ne desfășurăm activitatea la Primăria Municipiului Turda, toată echipa, vom fi neobosiți și ne vom face datoria în slujba orașului. Alături de domnul primar și de echipa din administrația locală mă voi asigura în limitele atribuțiilor pe care le voi avea, de bunul mers al instituțiilor subordonate Primăriei și în același timp de continuarea proiectelor de dezvoltare ale orașului, pentru că îmi iubesc orașul natal și pentru că vreau ca în următorii ani să devină cu adevărat un oraș european.”transmite noul viceprimar.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate