fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

campia gine

Investițiile în sistemul de sănătate public, la Câmpia Turzii, sunt constante, așa cum este normal de altfel într-o societate în continuă dezvoltare, cu atât mai mult cu cât ne aflăm într-un context epidemiologic fără precedent.

Astfel că, am achiziționat două mese pentru operație de chirurgie generală, care vor fi folosite atât pentru chirurgie, cât și pentru ortopedie și ginecologie. Valoarea unei astfel de mese profesionale de operație se ridică la peste 85.000 lei.

Este vorba despre mese electro-hidraulice performante, de ultimă generație, cu capacitate de ridicare pacient până la 454 kg. Una dintre acestea a fost deja instalată în secția chirurgie a spitalului și vine în înlocuirea celei rudimentare și vechi de peste 40 de ani. Cea de-a doua, aflată în procedura de achiziție, va fi instalată în cadrul secției ginecologie, astfel încât toate intervențiile chirurgicale, mici sau complexe, să se realizeze în condiții optime și alături de priceperea cadrelor medicale, să conducă la rezultatele pe care cu toții ni le dorim pentru noi sau pentru cei apropiați.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate