fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

Scrie un comentariu

dezinfectie

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Având în vedere creșterea ratei de incidență a cazurilor Covid-19, raportate la mia de locuitori, de pe raza municipiului Câmpia Turzii, marți, 3 noiembrie 2020, începe procedura de dezinfecție a tuturor scărilor de bloc din Municipiul Câmpia Turzii.

Operațiunea va fi efectuată de către Compania de Salubritate din Câmpia Turzii, societate acreditată ANRSC pentru realizarea de dezinfecții, dezinsecții și deratizări.

Fiecare scară de bloc va fi înștiințată din timp cu privire la data și ora în care se va efectua dezinfecția, astfel încât în respectivul moment, casa scării să fie deschisă sau cineva de pe scară să fie acasă, pentru a permite accesul echipelor Companiei de Salubritate în incintă.

Având în vedere perioada de minim 15 minute în care substanța cu care se efectuează dezinfecția acționează, în acel interval va fi interzis accesul cetățenilor pe casa scării, pentru a se evita inhalarea sau ingerarea de substanță care este deopotrivă, toxică și iritantă.

La nivelul Municipiului Câmpia Turzii există aproximativ 400 de scări de bloc. Din acest motiv este posibil ca dezinfecția acestora să se întindă pe o perioadă mai mare de timp, în funcție și de capacitățile Companiei de Salubritate, însă ceea ce trebuie menționat este faptul că această procedură va fi realizată la toate scările de bloc.

Aceste operațiuni sunt absolut necesare pentru limitarea răspândirii infecției cu Covid-19 în orașul nostru. De aceea îi rugăm pe cetățeni să permită accesul echipelor Companiei de Salubritate, în casa scării.

„Municipiul nostru a depășit rata de incidență de 3 cazuri de Covid-19 raportate la mia de locuitori, cumulate în ultimele 14 zile, fiind în scenariul roșu. Pentru a preveni o nouă creștere a acestei rate, am luat decizia de a realiza o nouă campanie de dezinfecție a scărilor de bloc din Câmpia Turzii. Sunt conștient atât de costuri, cât și de resursele umane implicate în această campanie, însă aceste măsuri SE IMPUN deoarece viața și sănătatea cetățenilor noștri sunt mai importante decât ORICE.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate