fbpx

 
 
1 Comentariu

unelte 1

În urmă cu un an primăria Turda a amplasat panouri cu unelte la intrarea în cimitirele din localitate. O inițiativă bună apreciază corespunzător la vremea respectivă.

Finanțarea a fost asigurată prin intermediul proiectului de bugetare participativă Turda Decide, la inițiativa cetățenilor. Modelul, spun ei, este inspirat din Suedia.

La scurt timp de la amplasarea lor deja rând pe rând au dispărut, ba câte o sapă, greblă, cazma etc. Ne bazăm prea mult pe spiritul civic, care din păcate e pe cale de dispariție...

„Erau extrem de folositoare mai ales acum în preajma Luminației. Nu mai căram de acasă uneltele, mai ales pe autobuz unde este aglomerație....păcat că nu știm să apreciem lucrurile bune. Ce era așa de greu să le folosim și să le punem înapoi?” întreabă retoric o turdeancă.

În cimitirul din Turda Nouă la ora actuală au mai rămas doar câteva unelte și acelea deteriorate, bidoane de plastic pentru cei care duc apă la florile de pe morminte și cam atât, s-a ales „praful” de o inițiativă bună dar care nu a avut impactul scontat.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate