fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

Forul deliberativ judeţean va analiza mâine în cadrul şedinţei ordinare un proiect de hotărâre ce vizează funcţionarea sistemului Power Pack de la Câmpia Turzii. În urma aprobării acestuia se doreşte trecerea în administrare către Consiliul Local Câmpia Turzii a sistemului menţionat.

Până acum sistemul de colectarae selectivă a gunoaielor s-a aflat în proprietatea Consiliului Judeţean Cluj prin RAJAC Cluj.

 

 

Ca urmare a înfiinţării S.C. SLCIAS S.A. Câmpia Turzii şi a delegării gestiunii serviciului public de salubritate către această societate, R.A.G.C.L. Câmpia Turzii a rămas fără obiect de activitate, intrând în procedura de insolvenţă. Potrivit art. 123 alin. 1 din Legea 215/2001, republicată cu modificările şi completările ulterioare,”… consiliile judeţene hotărăsc ca bunurile ce aparţin domeniului public sau privat, de interes local sau judeţean, după caz, să fie date în administrarea regiilor autonome şi instituţiilor publice, să fie concesionate ori să fie închiriate.

 

"Având în vedere necesitatea reglementării situaţiei actuale generată de faptul că titularul dreptului de administrare asupra sistemului Power Pack se află în procedură de insolvenţă, se impune promovarea unui proiect de hotărâre privind constituirea unui drept de administrare, asupra acestui sistem, în favoarea Cosiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii" se arată în expunerea de motive a proiectului.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator