fbpx

 
 
Scrie un comentariu

salubrizare pubele

Echipele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Turda desfășoară acțiuni de cosire a vegetației crescute în exces de pe malurile pârâului Valea Racilor, în zona cuprinsă între strada Războieni și Catedrală. Tot astăzi, a fost cosită și vegetația stradală crescută în exces pe strada Calea Victoriei.

Serviciul de salubritate continuă salubrizarea și degajarea rigolelor de colectare din zona Băi (Ștrand).

Totodată, acțiuni de salubrizare au loc și în proximitatea lacului Tarzan, de unde au fost adunate mormane de gunoaie. De asemenea, în dimineața acestei zile a fost nevoie să intervină și pentru stingerea focului declanșat la pubelele subterane din zona Materna.

Se fac verificări în vederea identificării persoanelor care “au avut grijă” să incendieze aceste pubele. Vă reamintim că, în conformitate cu prevederile Hotărârii nr. 199, privind buna gospodărire a municipiului Turda, aceste fapte sunt sancționate cu amenda contravențională cuprinsă între 400 lei – 800 lei.

Facem apel către toți cetățenii Turzii să respecte eforturile instituțiilor locale să păstreze orașul curat. Doar împreună reușim să păstrăm curățenia orașului nostru” este mesajul municipalității turdene.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate