fbpx

 
 
Scrie un comentariu

121602584 3560404694048509 2861911119165326576 o

Primăria Turda a anunțat azi că se implementează noi proiecte urbane în zona străzii Constructorilor nr. 16, acolo unde locatarii și-au demolat singuri garajele din zonă, pentru a beneficia de o modernizare a zonei dintre blocuri.

”Fiind un cartier aglomerat, la inițiativa locatarilor care și-au demolat singuri garajele din zonă, au început lucrările de amenajare a unor noi locuri de parcare de reședință și a unui nou loc de joacă pentru copii. Locul de joacă va fi îngrădit cu un gărduleț, astfel încât cei mici să fie în siguranță. 

Echipele de la Domeniul Public au efectuat lucrări de bordurare, iar acum au loc lucrări la fundația de balast, după care se va interveni cu stratul de piatră și îmbrăcămintea asfaltică. 

În această zonă era un teren generos care în ultima perioadă a devenit parcarea unor locatari din zonă care nu aveau unde să mai parcheze, prin urmare copiii nu mai aveau acces la acest spațiu. Astfel, am găsit această soluție care să fie benefică pentru toată lumea.”, a anunțat Primăria Turda.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate