fbpx

 
 
Scrie un comentariu

semn interzis

Începând cu data de 07.10.2020, orele 16:00, până la finalizarea lucrărilor programate, accesul auto va fi restricționat pe strada Libertății. Circulația rutieră va fi redirecționată pe strada Războieni și strada General Dragalina.

Accesul va fi interzis pe sectorul de drum cuprins între sensul giratoriu Piața Romană până în sensul giratoriu de lângă Primărie.

Restricționarea este necesară pentru a se putea executa lucrările de asfaltare din cadrul proiectului de modernizare a coridorului de mobilitate urbană în zona centrală a municipiului Turda, finanțat prin Programul Operațional Regional.

Circulația autobuzelor dinspre Oprișani spre Turda Nouă va fi deviată pe strada Războieni, cu ieșire prin fața clădirii Primăriei. Pe această stradă se va circula într-un singur sens de la Piața Romană spre strada Aurel Vlaicu. Autobuzele care circulă dinspre Turda Nouă spre Oprișani vor fi redirecționate pe strada General Dragalina.

Rugăm participanții la trafic și pietonii să circule cu prudență și să respecte indicațiile agenților de poliție care vor fi prezenți în toate intersecțiile restricționate.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate