fbpx

 
 
Scrie un comentariu

bloc igienizare

Serviciul Administrare Fond Locativ, Direcția de Asistență Socială și Domeniul Public cu sprijinul Poliției Locale, au intervenit la blocul Ceramica de pe strada Tineretului nr. 28 pentru a curăța și igieniza întreaga zonă.

De la piese de mobilier, până la PET-uri, ambalaje și alte mormane de mizerii au fost adunate în 4 containere mari de gunoi.

Ne bucurăm că încă o dată am reușit să mobilizăm și locatarii din zonă în acest demers. De la mic, la mare au participat alături de echipele noastre la curățarea mizeriilor, aruncate la voia întâmplării. Sperăm ca prin aceste acțiuni să reușim să educăm populația din zonă și gunoiul să fie aruncat de acum înainte la tomberoanele pentru gunoi.

Totodată, în această zonă au fost montate camere de supraveghere în vederea identificării persoanelor care depozitează deșeurile pe domeniul public, urmând să se aplice sancțiuni. 

Facem apel către toți locatarii acestor locuințe sociale să respecte eforturile depuse de autoritățile locale și să păstreze curățenia.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate