fbpx

 
 
Scrie un comentariu

curatenie Teilor 1

Cu toate eforturile administrației locale de-a menține parcurile turdene curate, nesimțirea este mult mai mare, astfel că zilnic acestea sunt pline de coji de semințe, PET-uri și mucuri de țigară aruncate la întâmplare.

Periodic echipe de la Domeniul Public și beneficiari ai ajutorului social organizează acțiuni de igienizare a parcurilor, dar pentru cei care nu vor să se civilizeze, acestea cu echivalente cu Zero.

„Covoare” întregi de coji de semințe au fost adunate din Parcul Teilor, lupta zilnică a municipalității cu nepăsarea și mizeria pare să fie una pierdută, atâta timp cât nu vrem sau nu putem să ne civilizăm.

“Covoare” de coji de semințe, PET-uri și ambalaje au fost adunate și aruncate la coșul de gunoi, acolo unde ar fi fost normal să fie de la bun început.

Ne luptăm zilnic cu mizeria și nepăsarea unor cetățeni care nu au respect nici pentru semenii lor, nici pentru eforturile depuse de autoritățile locale de-a menține orașul curat.

Acest tip de comportament distructiv nu ne face cinste. Trebuie să ne civilizăm și să respectăm orașul și locuitorii acestui oraș.

Toată lumea vrea modernizare, atunci haideți să contribuim la această modernizare începând cu principiile de bază. Rugăm toți cetățenii Turzii să respecte eforturile administrației locale și să păstreze curățenia” este mesajul administrației locale. 

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate