fbpx

 
 
Scrie un comentariu

mesaj Loji

Dragi cetățeni,

Ziua de duminică a fost una cu multă încărcătură emoțională, dar care s-a transformat într-unul dintre cele mai frumoase momente ale carierei mele politice.

Mulțumită vouă, a celor care ați crezut în mine și în Partidul Național Liberal, am obținut cea mai frumoasă victorie pe care vreun partid politic a obținut-o în ultimii 30 de ani.

Astăzi, la Câmpia Turzii a învins pragmatismul și bunul simț, iar proiectele de dezvoltare ale municipiului nostru vor continua. Mulțumesc, familiei mele, care a fost alături de mine întotdeauna și care mi-a arătat cât de mult înseamnă sprijinul celor dragi.

Le mulțumesc colegilor mei din Partidul Național Liberal, alături de care am demonstrat că suntem cel mai puternic partid politic din județul Cluj și din întreaga Românie.

Felicitări colegilor mei de la Cluj Napoca, Turda, Luna, precum și din toate orașele și comunele unde PNL a câștigat Primării sau majorități în Consiliile Locale și Județene.

De asemenea, vă mulțumesc vouă, celor care ieri v-ați exprimat opțiunea de vot atât pentru mine, cât și pentru Partidul Național Liberal, dar și celor care au avut altă opțiune de vot. Indiferent de alegerea făcută, eu rămân un primar pentru fiecare.

Continuăm împreună!

Primarul Municipiului Campia Turzii,

Dorin Lojigan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate