m install
petlinii
nello construct

Deparazitare spații verzi la Turda pe final de septembrie

floris

Primăria Turda efectuează în perioada 25 Septembrie- 30 Septembrie 2020 operațiunea de deparazitare spații verzi și arbori pe domeniul public al  municipiului  Turda

Societatea DDD INSECTO SRL informează populația municipiului Turda despre operațiunile de deparazitare spatii verzi și arbori de pe domeniul public al municipiului Turda

Primăria Turda efectuează în perioada 25 Septembrie- 30 Septembrie 2020 operațiunea de deparazitare spații verzi și arbori pe domeniul public almunicipiuluiTurda. Acțiunea sedesfășoară noaptea între orele 21:00 și 04:00 dar și pe parcursul zilei acolo unde sunt necesare intervenții suplimentare.

Acțiunea de deparazitare are in vedere combaterea următorilor vectori: omizi, căpușe, afide, cicade, țânțari

(inclusiv țânțarul tigru asiatic „Aedes Albopictus”- purtător al viruslui West Nile).

Cu ocazia operațiunii de deparazitare se vor trata următoarele tipuri de suprafețe:

cursuri de ape, lacuri, ștranduri, obiective turistice, parcuri, străzi, spații verzi precum și zonelecu vegetație

densă din preajma blocurilor.

La efectuarea operațiunii de deparazitare se utilizează următoarele produse insecticide :

  • Exist 100 SC – substanța activă Cypermethrin 100g/L,produs avizat de Ministerul Sănătății- Comisia Națională a Produselor Biocide – Aviz nr. 4683Bio/18/05.21. Acest produs face parte din grupa principală 3, TP 18, în conformitate cu anexa V la Regulamentul (UE) nr.528/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 22 mai 2012 privind punerea pe piață și utilizarea produselor biocide.
  • Microsin –substanța activă : 100 de grame de produs contine:Cipermetrina ………..10 g Tetrametrina ………..2 g, produs avizat de Ministerul Național a Produselor Biocide- Aviz nr. 1561BIO.18/12/24. Acest produs face parte din grupa principală 3, TP 18, în conformitate cu anexa V la Regulamentul (UE) nr.528/2012 al Parlamentului European și al Consiliului din 22 mai 2012 privind punerea pe piață și utilizarea produselor biocide.

Pentru o cât mai bună eficiență, activitatea de deparazitare trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât și privat la nivelul localității, motiv pentru care facem un apel cetățenilor, asociațiilor de locatari/proprietari, agenților economici și instituțiilor de pe raza municipiului să efectueze operațiunea de deparazitare a proprietăților, suprafețe interioare, spații verzi, curți,subsolurile blocurilor, odată cu acțiunea de pe domeniul public a Primăriei Turda.

Acțiunea se desfășoară în conformitate cu prevederile legale: Legea 101/2006, Ordinul nr.119 din 2014 pentru aprobarea normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației.

Actiunea de deparazitare este realizată de societatea DDD INSECTO SRL cu utilaje portabile și autopurtate.

Pentru informații suplimentarevă stăm la dispoziție la numerele de telefon : 0726235850și 0761614493.

DDD INSECTO SRL,

Gelu Borza

Telefon: 0761614493

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: