fbpx

 
 
Scrie un comentariu

inmatriculari Turda

Turdenii vor putea depune documentele necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și vor putea ridica plăcuțe cu numere de înmatriculare sau provizorii direct de la Turda.

Un astfel de punct de lucru va facilita accesul cetățenilor la servicii publice comunitare, altele decât cele existente la nivelul municipiului Cluj-Napoca, generând totodată decongestionarea acestor servicii județene și evitarea aglomerărilor de persoane.

Subiectul a fost dezbătut joi în cadrul unei conferințe de presă la sediul primăriei Turda la care au participat primarul Matei Cristian și Prefectul de Cluj- Mircea Abrudean.

Vă reamintim că în anul 2019 a fost înființat pentru prima dată la Turda și Serviciul de Pașapoarte.

Conform informațiilor prezentate de Mircea Abrudean, după deschiderea serviciului, cel mai probabil, programul va fi luni și miercuri, între orele 9:30-14:30.

Tot în acest context, de câteva zile la Câmpia Turzii, mai exact de marți 22 septembrie,  la sediul Poliției Municipiului, de pe strada George Coșbuc, nr. 24, funcționează un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj.

Deschiderea sediului secundar din Câmpia Turzii este un beneficiu adus cetățenilor din această zonă a județului și de care pot beneficia aproximativ 20 de UAT- uri învecinate, în scopul descentralizării serviciilor publice pentru creșterea accesibilității acestora și diminuarea distanțelor parcurse de cetățeni în vederea soluționării diferitelor operațiuni specifice.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate