fbpx

 
 
Scrie un comentariu

republicii CT

Strada Republicii este una dintre cele mai importante străzi din Municipiul Câmpia Turzii. Tocmai din acest motiv, atât din punct de vedere al Planului de Mobilitate Urbană, cât și din perspectiva transportului în comun, starea acestei străzi este esențială pentru bunul mers al lucrurilor.

Având în vedere faptul că lucrările de reabilitare și extindere a rețelelor de apă și apă uzată, care au fost efectuate pe strada Repu

Vor fi realizate trotuare noi, piste de biciclete, spații verzi, precum și un carosabil nou, care să se preteze transportului în comun.

După finalizarea lucrărilor de modernizare, strada va avea sens unic, întocmai cu prevederile stabilite la întâlnirea cu cetățenii care a avut loc în luna mai a acestui an.

Mulțumim pe această cale cetățenilor care tranzitează și locuiesc pe această stradă pentru înțelegerea și răbdarea de care au dat dovadă.

Totodată îi asigurăm că societatea constructoare va depune toate eforturile pentru ca lucrarea să fie terminată cât mai repede, iar traficul rutier să revină la normal.

Direcția Relații cu Comunitatea

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate