fbpx
Scrie un comentariu

inmatriculări CT

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Începând de marți, 22 septembrie 2020, în Municipiul Câmpia Turzii, la sediul Poliției Municipiului, de pe strada George Coșbuc, nr. 24, funcționează un sediu secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Cluj.

Așa cum domnul primar, Dorin Nicolae LOJIGAN le-a promis cetățenilor încă din anul 2018, aceștia vor avea posibilitatea să-și depună documente pentru plăcuțele cu

Totodată, cetățenii vor putea să-și ridice plăcuțele cu numere de înmatriculare sau provizorii, direct de la Câmpia Turzii, nemaifiind nevoie să se deplaseze până la Cluj Napoca pentru acest lucru.

Deschiderea sediului secundar din Câmpia Turzii este un beneficiu adus cetățenilor din această zonă a județului și de care pot beneficia aproximativ 20 de UAT- uri învecinate, în scopul descentralizării serviciilor publice pentru creșterea accesibilității acestora și diminuarea distanțelor parcurse de cetățeni în vederea soluționării diferitelor operațiuni specifice.
Cetățenii pot depune aceste documente, fără programare, în zilele de marți și joi, între orele 9.30 – 13.30.

Solicitările vor fi preluate în ordinea prezentării acestora la ghișeul serviciului. Pentru ridicarea documentelor și a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii, eliberate în baza cererii depuse la acest ghișeu, programul este în aceleași zile de marți și joi, în intervalul orar 13.30 – 14.30, în funcție de planificarea stabilită la preluarea dosarului.

„Drumurile la Cluj Napoca pentru lucruri care se pot rezolva aici, acasă, la Câmpia Turzii, au luat sfârșit. Prin eforturile de persuasiune și prin viziunea demonstrată de domnul Ministru de Interne, Marcel Vela, locuitorii din Câmpia Turzii și alte 20 de unități administrativ-teritoriale, au la dispoziție două zile pe săptămână în care să-și rezolve, mai aproape de casă, chestiunile care țin de înmatriculări.

Această reușită se adaugă deschiderii Serviciului de Pașapoarte, de Caziere judiciare, precum și reluarea probelor practice ale examenelor de conducere. La Câmpia Turzii ”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator