fbpx

Scrie un comentariu

online primaria

Din această săptămână, Primăria Municipiului Turda pune la dispoziția tuturor cetățenilor platforma Ghișeul Online, prin intermediul căreia se pot depune deocumentațiile online pentru toate serviciile oferite în cadrul Biroului Unic. Astfel, cetățenii municipiului Turda nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze fizic la ghișeu pentru a depune documente. De asemenea, documentele eliberate vor fi primite de solicitant în format electronic, dar vor putea fi ridicate și de la ghișeu, dacă acest lucru se solicită.


Tot ce trebuie să faceți este să urmați acești pași simpli:

  1. Accesați următorul link: https://servicii.ghiseulonline.ro/dmdepunerionline/forms.nsf?Open&c=D74932B9D7B169C34225784E002A3B05
  2. Completați datele solicitantului
  3. Completați detaliile solicitării
  4. Atașați documentele justificative

Documentele transmise vor fi preluate de către angajații Primăriei direct din aplicație, iar dumneavoastră veți primi pe e-mail un mesaj de confirmare a primirii documentelor. În interiorul platformei veți putea vizualiza și informațiile privind stadiul de soluționare a cererii.
Platforma poate fi accesată de pe site-ul Primăriei – www.primariaturda.ro – de la butonul albastru din dreapta paginii – Depunere documente online.
Primăria Turda va continua procesul de digitalizare și de reducere a birocrației la nivelul administrației publice locale. Ne dorim să venim în sprijinul tuturor cetățenilor și să simplificăm toate procedurile de obținere a documentelor, să facilităm accesul turdenilor la serviciile oferite de municipalitate.

Biroul de Presă

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate