fbpx

Scrie un comentariu

sabin sarmas

Primarul de la Câmpia Turzii, Dorin Lojigan a avut o întâlnire la finele săptămânii trecute cu Sabin Sărmaș, președintele Autorității pentru digitalizarea României

În plină campanie electorală Lojigan nu uită de îndatoririle administrative și pune accentul în continuare pe dezvoltarea localității Câmpia Turzii.

Edilul a discutat cu această ocazie despre proiectele câștigate în valoare de 40 milioane euro, despre investițiile în zona de SmartCity în cadrul acestor proiecte și, nu în ultimul rând, despre investiția în sistemul de supraveghere a orașului.

Chiar dacă a fost sâmbătă, am ales să stau în Primărie la o discuție extrem de interesantă cu Sabin Sarmas, presedintele Autorității pentru digitalizarea României, în loc să fac campanie.


Am discutat evident despre proiectele câștigate de noi, în valoare de 40 milioane euro, despre investițiile în zona de SmartCity în cadrul acestor proiecte si, nu in ultimul rând, despre investiția în sistemul de supraveghere a orașului.


A apreciat direcția înspre digitalizare pe care o urmăm și dorința noastră de a ne apropia și din acest punct de vedere de Cluj Napoca
” explică Lojigan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate