fbpx

Scrie un comentariu

3 parcind

Astăzi, 10 septembrie, a avut loc o întâlnire între primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan și doamna secretar de stat, Maria Cotoi, pe fondul demarării proiectului de extindere a Parcului Industrial Câmpia Turzii.

Această întâlnire vine la doar o zi după ce s-a supus spre dezbatere un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți proiectului de investiții „Extindere Parc Industrial Câmpia Turzii”.

"Reindustrializarea Municipiului Câmpia Turzii continuă

Ieri, 9 septembrie 2020, am supus spre dezbatere consilierilor locali un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenți proiectului de investiții „Extindere Parc Industrial Câmpia Turzii”.

Acest proiect este posibil datorită eforturilor pe care le-am întreprins împreună cu echipa mea din Primăria Municipiului Câmpia Turzii pentru obținerea a aproximativ 5 ha de teren, de la ISCT SA în contul datoriilor pe care societatea le înregistrează către bugetul local.

Ei bine, astăzi, la Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației publice, am avut o întâlnire cu doamna secretar de stat, Maria Cotoi în vederea demarării proiectului de extindere a Parcului Industrial Câmpia Turzii, pe care, în ultimii 4 ani l-am adus de la gradul de populare de 0% la cel de 100%."  este mesajul primarului Dorin Lojigan pe Facebook.

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate